Bine ati venit pe blogul meu!

Nu va plictisiti de la inceput! Aratati ca sunteti perseverent si rezistent vizualizind blogul pina la capat! Sunt probleme care va pot interesa...Aveti numai de cistigat!

Ce imi propun , cu "Blogu' " asta ....:

Incepind de astazi ( !? ) incerc sa comentez, - pe blog-, evenimentele zilnice , de interes local, national si international.
Voi face asta pentru a ma simti prezent in actualitate , a-mi crea satisfactia implicarii nemijlocite in activitatea cotidiana si a-mi da senzatia ca "sint bagat in seama" ...
Sa vad ce o sa iasa !......
Powered By Blogger

marți, 14 iulie 2009

Doamna Ridzzi, tupeista!



Are tupeu cît încape si peste! Tupeul a fost forţa care a propulsat-o de la masa de lucru a unui contabil, in aula parlamentului si la masa guvernului României, basca in patul primarului de Tîrgul Jiu...
Nu ştiu dacă a luat bani pentru ea personal , insa sunt sigur ca a luat pentru alţii, în ideea de ai fi ei folositori...
Tupeu sa ai , pupincurist sa fii sunt doua calităţi suficiente sa mergi tot înainte, bineînţeles!...E necesar sa ştii si cine e "licuriciu cel mare"! Si mai e necesar sa ai dreptul sa aprobi documentele financiare al unui contabil! Fiecare contabil visează sa aprobe el documentele , nu sa semneze intocmirea lor! Visul contabil al d-nei  Ridzzi s-a infaptuit, dar in parte s-a si naruit! Dar sa nu o campatimim pe d-na Ridzzi; -are tupeu, e pupincurista fruntasa si stie cine este "Marele Licurici"-, deci are toate posibilitatile! Vom mai auzi si vorbi de ea! Nu a "ridzzipit" banii degeaba!

12 comentarii:

  1. Nu e un caz singular. Sunt si altii cu cele doua calitati necesare. Poate cunosc si licurici pe masura...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sinteti un mitocan, E trist ca armata romana isi recruteaza ofiterii printre mitocani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Catre anonim .

    Nu faceti oamenii pe care nu-i cunoasteti mitocani .E ceva normal ca un om cu minte si care a mai fost si cuminte , serios , cu functii de cand era f.f.tanar sa-si spuna parerea despre anumite persoane care ne-au furat , intoxicat , mintit . Sunteti prieten sau ruda cu asemenea otravuri de va permiteti sa fiti dvs. mitocan , nu acest domn decent , serios. El. P.

    RăspundețiȘtergere
  4. Catre Anonimul din 22 oct.
    Nu fiti prea trist din aceasta cauza.
    Uitati-va si la celelalte Institutii .O sa aveti motive sa fiti foarte, foarte trist!
    Sau mai bine analizati cum a fost recrutat acest ministru: D-na Ridzzi. Imi pare rau a acum ati cazut in cazanul cu tristete. Asa-i ca v-a cotropit tristetea?
    Si atunci de ce faceti mitocan pe acela care nu v-a intristat prea tare?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa inteleg din pozitia lingailor din ANCMRR ca a ajuns Constitutia Romaniei o simpla hirtie igienica si nu mai are rost ca tovarasul presedinte Traian Basescu , un securisto-comunist invederat sa respecte art.15 alin.(2) privind retroactivitatea aplicarii legilor.
    Sa inteleg ca presedintele-inca comandant suprem al armatei Romaniei nu are onoare si demnitate si MINTE fara scrupule cand afirma la sedinta aniversara a 150 de ani a Statului major general al Armatei :
    Traian Băsescu vorbeşte:
    “Gata? Sîntem numai între noi? între noi bărbaţii? Domnilor generali, ofiţeri, subofiţeri, angajaţi civili ai Statului Major General vreau să vă spun doar două cuvinte, nu va dura mai mult de un minut.

    Ştiu de asemenea că sînt probleme cu asigurarea banilor pentru haine şi vreau să vă spun foarte deschis: la fel cum şi cu acele amînări de sporuri aş fi putut face o intervenţie care să reglementeze lucrurile pentru armată, sigur luînd bani din altă parte, defavorizînd altă categorie. N-am făcut acest lucru şi nici nu vreau să-l fac. Nu vreau să-l fac pentru că în mod cert ar fi campanie : armata în preajma alegerilor îşi primeste drepturile, preşedintele nu ştiu ce face… şi aş implica armata într-o dezbatere politică inutilă. Ce vă asigur însă e că imediat după alegeri, pînă în decembrie, în ianuarie veţi primi aceste drepturi restante.

    Şi mai este un lucru care mărturisc că ma deranjează: dezbaterile pe tema pensiilor militare. Sînt opinii diferite, unii spun că sînt militari în rezervă care pierd la pensie. Militari nu fac parte dintr-un sistem privilegiat de pensii, este un sistem de pensii militare, deci n-au de ce să se considere în zona privilegiaţilor. Ca atare, vă asigur că dacă acestă lege (va ajunge) într-o forma care pune sub semnul întrebări menţinerea pensiilor ofiţerilor în rezervă o voi trimite înapoi la Parlament pentru a fi discutată şi pusă în regulă. Nu exclud posibilitatea să cer revenirea la un sistem de pensii militare aşa cum sînt aproape în toate statele NATO. Deci în ceea ce priveşte sistemul de pensionare lucrurile încă sînt departe; e mai mult dezbatere decît realitate. (…) Pensiile militare nu pot fi afectate.
    Iar în zona cealaltă, cu cele şase zile vă rog să mă credeţi că am considerat că a forţa nota acum şi a pune armata în preajma alegerilor în situaţia de a fi reclamată că uite şi-a primit bani că are nevoie preşedintele de voturi, am vrut să evit o asemenea dezbatere, dar vă asigur că lucrurile vor fi rezolvate în ianuarie. Eu vă mulţumesc mult pentru înţelegere, vă spun încă o dată la mulţi ani de ziua SMG şi vă asigur de toată preţuirea mea pentru militari
    Eu am fost foarte reticent, destul de reticent cu avansările la gradul de general. În general am solicitat să fie comandanţi de unităţi şi oameni cu funcţii în Statul Major care să justifice gradul de general. Acum de 1 decembrie vor fi avansările normale la gradul de general. (…) Dacă sint ofiţeri care au fost în teatre, conduc acum unităţi sau au ajuns la a putea fi avansaţi la gradul de general vă rog să nu ezitaţi să faceţi propuneri dumneavostră (…) precum şi ofiţeri care sînt implicaţi în conducerea operativă a armatei.”
    AM AVANSAT IN GRADE DE GENERAL PE TOVARASII ONTANU, VAJNIC LUPTATOR PE FRONT IN CALITATE DE FOST MAISTRU CONSTRUCTOR, PE TOVARASUL GABRIEL OPREA , DEOARECE L-AM CATEGORISIT CA FIIND MAFIOTUL LUI NASTASE SI PE TOVARASUL IORDANESCU DEOARECE CINDVA A JUCAT SI FOTBAL.
    DACA NU VA AJUNG MINCIUNILE CU CARE V-AM CIURUIT , MAI INVENTAM .

    RăspundețiȘtergere
  6. În acest sens, prin Decizia nr.375/2005 a Curţii Constituţionale s-a stabilit că “noile reglementări nu pot fi aplicate cu efecte retroactive, respectiv în privinţa cuantumului pensiilor anterior stabilite, ci numai pentru viitor, începând cu data intrării în vigoare a acestora”. În acelaşi sens s-a pronunţat Curtea Constituţională şi prin Decizia nr.57/2006 care prevede că “condiţiile de exercitare a dreptului la pensie şi la alte forme de asistenţă socială se stabilesc prin lege şi, prin urmare, este dreptul exclusiv al legiuitorului de a modifica sau completa legislaţia în materie şi de a stabili data de la care operează recalcularea, însă orice prevedere nouă poate fi aplicată numai de la data intrării sale în vigoare, pentru a respecta principiul neretroactivităţii legii, consacrat de art.15 alin.(2) din Constituţie”.
    De asemenea, prin Decizia nr.120/2007, Curtea a reţinut că “operaţiunea de recalculare priveşte în mod inevitabil trecutul, pentru că stagiul de cotizare a fost realizat în trecut, dar se efectuează doar după data intrării în vigoare a ordonanţei şi are efecte numai pentru viitor, pensia recalculată intrând în plată numai de la data emiterii deciziei. În cazurile în care din recalculare rezultă un cuantum mai mare al pensiei, se va plăti acesta, iar dacă noul cuantum rezultat este mai mic, se va acorda în continuare pensia anterior stabilită şi aflată în plată, fără a se aduce vreo atingere drepturilor legal câştigate anterior”.
    În concluzie, şi numai sub acest aspect, având în vedere faptul că actualele pensii speciale au fost legal stabilite şi calculate în baza unor legi în vigoare la data respectivă, recalcularea lor duce la încălcarea principiului neretroactivităţii legii – regulă imperativă – prevăzut de art.15 alin.(2) din Constituţia României.
    Judecător,
    prof. univ. dr. Aspazia Cojocaru
    Este abominabil cum toate "pedeleprele" asociaza dreptul la pensie al unui general cu 3 stele fost secretar de stat(Dobritoiu) cu un muncitor , in vreme ce pentru protejatii din injustitie este lapte si miere.
    REVOLTATOR SI INIMAGINABIL CUM ACELEASI PRINCIPII SUNT VALABILE PENTRU MAGISTRATI, SPP, SIE, SRI, in timp ce pentru militari si politisti sunt considerate ilegale si neconstitutionale principiile cu toate ca militarii nu au avut niciodata contributii la pensii , deoarece asa a considerat statul roman care acum se dezice de propriile seturi de legi pe care le considera doar pentru "militari" cei care au jurat credinta neamului si sacrificiu chiar cu pretul vietii , ca fiind legi NESIMTITE..

    RăspundețiȘtergere
  7. Recordul judetului Vaslui: pensie de 134 de milioane de lei!
    Luni, Iunie 6, 2011, 3:00
    Stire din categoria Local Comentarii: 2 Comentarii pana acum.

    Cea mai mare pensie specialã aflatã în platã în judetul Vaslui este încasatã de un bârlãdean, care primeste lunar 13.457 lei. Locul doi în acest top este ocupat tot de un bârlãdean, acesta primind lunar suma de 13.424 lei. Podiumul este completat cu un vasluian, pe al cãrui fluturas este trecutã suma de 12.126 lei.

    Topul pensionarilor cu “greutate” continuã astfel: locul IV – un bârlãdean cu pensie de 12.082 lei; locul V – 10.874 lei (pensie plãtitã la Vaslui); locul VI – 10.176 lei (Vaslui); locul VII – 10.015 lei (Vaslui); locul VIII – 10.009 lei (Bârlad); locul IX – 9.983 lei (Vaslui). pe ultimul loc se aflã tot un pensionar din Vaslui, care primeste, în fiecare lunã, 9.962 lei. Reamintim cã, la nivelul judetului Vaslui, din cei 50 de beneficiari care au suferit amputãri severe la cuantumul pensiei, 43 au formulat actiuni în instantã. Petentii au solicitat judecãtorilor sã anuleze prevederile referitoare la recalcularea pensiilor speciale. Actiunile lor au fost admise în prima instantã iar hotãrârile judecãtoresti au fost puse în executie. Cu alte cuvinte, beneficiarii de pensii speciale s-au prezentat la Casa Judeteanã de Pensii (CJP) Vaslui cu hotãrârile judecãtoresti, în baza cãrora au fost anulate deciziile de recalculare. Astfel, au fost repuse în platã vechile decizii de pensionare iar petentii si-au primit retroactiv banii care le-au fost retinuti începând cu luna septembrie 2010. În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 119 din 30 iunie 2010 privind stabilirea unor mãsuri în domeniul pensiilor, în luna august 2010, CJP Vaslui a efectuat operatiunea de recalculare a urmãtoarelor categorii de pensii speciale: pensiile de serviciu ale personalului auxiliar de specialitate al instantelor judecãtoresti si al parchetelor de pe lângã acestea; pensiile de serviciu ale deputatilor si senatorilor; pensiile de serviciu ale personalului Curtii de Conturi. Astfel, au fost recalculate 50 de pensii speciale, dupã cum urmeazã: 7 ale unor fosti parlamentari, 41 – personalul auxiliar din instante si 2 – fosti salariati de la Curtea de Conturi.
    Domnul General Dan Voinea are o pensie de 185.000.000 de lei vechi pe luna in vreme ce domnului general cu 3 stele Dobritoiu i s-a taiat pensia de la 4300 la 1350 de lei in ianuarie si cu ordinul clasa I ajungea la fabuloasa suma de 1650 de lei .
    Sa traim bine in frunte cu mult iubitii din Pedelepre.

    RăspundețiȘtergere
  8. Surse bine informate au comunicat ca Traian Basescu a indicat intr-un mediu restrans, in anul 2010 intr-o intalnire secreta cu Boc si consilieri sai, la vila Lac 1:

    "... o Romanie moderna nu trebuie sa mai aiba peste 1,6 milioane pensionari ! Statul nostru nu ii poate sustine fara a intra in incapacitate de plata, iar imprumuturile nu-s deloc o solutie pe termen mediu. Reforma mea prevede IESIREA DIN SISTEM, prin liberalizari de utilitati, incat tiptil-tiptil, se reduc pe cale naturala, cca 380.000 pensionari/an…"
    Dealtfel, acesta informatie nu este intru totul una noua! Cititi si urmatoarele articole ( click pe linkuri):
    Genocidul Natiunii Romane, Planul Noii Ordini Mondiale
    Romania isi traieste ultimele momente ca Stat National
    Uniunea Europeana a Regiunilor, planul Noii Ordini
    Ce se ascunde in spatele Crizei Planetare
    Noi "taieri" bugetare pentru achitarea primei transe necesare cumpararii ....
    Un atac la Siguranta Nationala: Boc ne obliga la noi taxe si impozite!
    Cine distruge natiunea?
    Economia Romaniei nu se poate relansa!
    Surse: Strategia lui Basescu pentru preluarea deplina a puterii in 2012!
    Foametea ameninta Romania!
    Date oficiale: Guvernul Boc a distrus economia Romaniei
    FMI i-a condamnat pe romani la foame, pe baza unor date FALSE!
    FMI si Planul pentru distrugerea Romaniei
    Regimul Basescu pune in aplicare "Planul Illuminati"
    Regimul Basescu pune in aplicare "Planul Illuminati" (II)
    A inceput exterminarea....
    Noul "Cod al Muncii" si sclavia moderna. Distrugerea poporului Roman
    De la 1 Aprilie Codex Alimentarius a pus stapanire pe Romania
    La finalul articolului, va sfatuim sa urmariti documentarul urmator si sa observati similitudinile: http://www.surse.org/2011/05/surse-o-romanie-moderna-trebuie-sa-aiba.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Revizuirea pensiilor militare , pe linga incalcarea art.15(2) din Constitutie , incalca principiile Legii 164/2001 , conform careia nici un militar nu poate cumula mai mult decit 100% din solda de baza fara sporuri. Exceptie face doar Meritul militar cl.1, 2 sau 3.Scaderi fabuloase de pensii:
    Nr.mandat pensie Cuantum dupa Cuantum dupa
    L.164 OG1/2011
    51557372 26.985 11.756
    52554056 10.765 2.796
    30553902 7.012 2.185
    52553101 3.466 410
    52555500 9.812 1.432
    24553613 1.986 841
    56561303 5.633 1.037
    56556968 48 4.980
    36554255 3.072 95.675
    53556004 4.576 53.675
    04553171 3.072 12.299
    17555417 3.072 3.072
    51553834 3.470 9.021
    52553301 3.220 9.700
    51555100 4.491 11.384
    52552044 3.072 8.168
    La asa cap de conducator asa armata de mercenari cu generali avansati la apelul bocancilor si revizuiri de pensii tot la apelul bocancilor.Totul este putred in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule colonel.
    Am recunoscut cu plăcere printre fotografiile dumneavoastră cu colegii din L.M. pe domnul colonel Mocanu Ioan. Am amintiri foarte plăcute cu domnia sa de pe vremea când eram student la Intendenta și Finanțe, UM 1250 Sibiu, pe Calea Dumbrăvii.
    Era instructorul nostru de I.T.A.I. si antrenorul de Duel de Foc, echipa din care făceam și eu parte.
    Mi-ar face mare plăcere sa-l revăd și sa-l întreb " ce mai faceți domnule Porumbel in rezerva?" Asa ne spunea domnia-sa noua, studenților BUNI, însă de cele mai multe ori eram "lighioane" sau "zmei". Transmiteți-i salutari din partea "pârșilor", băieții care nu l-au făcut de ras la concursul de la Pitești (1995 sau '96) și nu au câștigat locul 1 doar pentru ca au fost furați de arbitri.

    RăspundețiȘtergere
  11. La cum merg lucrurile, cred ca e nevoie de niste cursuri intensive de P.S.L., doar doar s-or mai rari capetele patrate din tara asta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce parere aveti la ei se poate si la noi Nu???





    A aparut in MONITORUL OFICIAL nr. 64 din 26 ianuarie 2012 , LEGEA nr. 303 din 28 iunie 2004 (**republicata**)(*actualizata*)
    privind statutul judecatorilor si procurorilor
    (actualizata pana la data de 26 ianuarie 2012*)
    Si acum, atentie ce apare la ART. 82*)alin.7
    (7) Judecãtorii şi procurorii pot opta între pensia de serviciu şi pensia din sistemul public. Judecãtorii şi procurorii militari pot opta între pensia de serviciu şi pensia militarã de serviciu....
    Intrebare: mai exista pensie militara de serviciu ?

    Si la ART. 85*)alin.2
    (2) Pensiile de serviciu ale judecãtorilor şi procurorilor, precum şi pensiile de urmaş prevãzute la art. 84 se actualizeazã ori de câte ori se majoreazã indemnizaţia brutã lunarã a unui judecãtor şi procuror în activitate, în condiţii identice de funcţie, vechime şi grad al instanţei sau parchetului, cu luarea în considerare, în procent, a sporurilor intrate în baza de calcul la acordarea pensiei de serviciu, precum şi a sporului de vechime. Dacã în urma actualizãrii rezultã o pensie de serviciu mai micã, judecãtorul sau procurorul îşi poate pãstra pensia aflatã în platã.

    Deci la ei se poate ??!!!!!!!!!!!!!!!

    CE PARERE AVETI DE ACESTE PREVEDERI ?
    NE POATE AJUTA INVOCAREA LOR IN PROCESELE NOASTRE ?

    RăspundețiȘtergere

Familia si casa pe primul loc...

"Fericit...incepe sa fie cel ce renuntind la fericirea proprie , se multumeste sa-i stie fericiti pe cei ce-l inconjoara" (J.Benavente)

Familia Doboseru intrunita la Vaslui

Familia Doboseru intrunita la Vaslui

Familia Doboseru, intrunita...

Familia Doboseru, intrunita...

Familia intrunita la nunta...

Familia intrunita la nunta...

Familia DOBOSERU la nunta Ralucai, Iasi, 2016

Familia DOBOSERU la nunta Ralucai, Iasi, 2016

Familia DOBOSERU in 2017 , la Armasoaia

Familia DOBOSERU in 2017 , la Armasoaia

Mihai , fiu....

Mihai ,  fiu....

Mihai cu sotia Gabriela Timu la Brasov....

Mihai cu sotia  Gabriela Timu la Brasov....

Prima nepoata , Lavinia Doboseru...2007, Brasov...

Prima nepoata , Lavinia Doboseru...2007, Brasov...

A treia nepoata , Natalia, 2015, Brasov...

A treia nepoata , Natalia, 2015, Brasov...

A patra nepoata,Livia, 2017, Brasov...

A patra nepoata,Livia, 2017, Brasov...

Elena-Viorica, fiica...

Elena-Viorica, fiica...

Viorica-Elena cu sotul sau, Lucian Fluturu la Bucuresti.....

Viorica-Elena cu sotul sau, Lucian Fluturu  la Bucuresti.....

Primul nepot, -Patrick-Alexandru-, 2009...

Primul nepot, -Patrick-Alexandru-, 2009...
Nascut in Galati , pe 2 iulie ,2009

Minodora, fiica....

Minodora, fiica....

Minodora cu sotul sau , Marius Rezeanu din Tuzla , la Lodi (Italia)....

Minodora cu sotul sau , Marius Rezeanu din Tuzla , la Lodi (Italia)....

A doua nepoata, -Cataleya-,2014 ...

A doua nepoata, -Cataleya-,2014 ...
Nascuta la Lodi (Italia) , pe 25 martie, 2014....

Raluca , fiica...

Raluca , fiica...

Raluca si sotul Iulian Ghiorghita in Iasi...

Raluca si sotul  Iulian Ghiorghita in Iasi...

-Notita autobiografica-

Sunt nascut pe 29 iunie 1949 , in ziua de Sfintul Petru si Pavel, in satul Heci,comuna Lespezi, judetul Iasi.
Primele sapte clase le-am facut in satul Heci, iar in clasa a VIII- am plecat la Liceul din Pascani. Ultimii doi ani de liceu i-am absolvit la Liceul Militar "Stefan cel Mare" din Cimpulung Moldovenesc... Ulterior , voi continua....sa-mi fac autobiografia si sa-mi "scriu" memoriile...

Eu si sotia mea Doina , in 1975 , cind ne-am casatorit....

Eu si sotia mea Doina , in 1975 , cind ne-am casatorit....

Eu cu sotia la Manastirea Neamt , in 2007....

Eu cu sotia  la Manastirea Neamt , in  2007....

Copilaria




"Ultimii ani din viata traiesc din primii..."


Membri grupului "Familia Doboseru" pot vedea mai multe poze din copilaria mea pe urmatorul link:
http://groups.yahoo.com/group/familiadoboseru/photos/album/954596381/pic/list?mode=slide&order=ordinal&start=1&count=20&dir=asc
(dati click cu mouse-ul pe linkul de mai sus!...)

Casa natala din satul Heci, comuna Lespezi , judetul Iasi, Romania...

Casa natala din satul Heci, comuna Lespezi , judetul Iasi, Romania...
Aglaia Mitescu(matusa),Victor Mitescu (mos), Marita Isac (matusa), Tataia, Dorina(sora), Vergina ciurea(matusa) , Ciurea Marioara(bunica), Mamaia...

Copilaria mea= scolar cu cravata rosie , rubasca de molton , pantalon de siac si cizme de guma.

Copilaria mea= scolar cu cravata rosie   , rubasca de molton , pantalon de siac si cizme de guma.
Impreuna cu colegul meu de clasa, Varzaru Ion, fiul directorului scolii generale din satul Heci...

Copilaria mea=primesc buletinul de identitate.

Copilaria mea=primesc buletinul de identitate.
La Caminul cultural Lespezi, cu Maria Marculet si Mariana Hreamata din satul Heci..

Tataia...

Tataia...
Tata Aurel - nascut in 1918 in Hirlau, din parinti: mama Elena si tata "Natural"...

Mamaia...

Mamaia...
Mama Elena nascuta in anul 1923, in Tibucani judetul Neamt din parinti:Grigore si Marioara Ciurea zis Pintilie.

Sora..

Sora..
Dorina, nascuta in 1955, 16 iunie

Fratele...

Fratele...
Danut, nascut in 1958, 5 ianuarie

Bunicii din Tibucani-Neamt.

Bunicii din Tibucani-Neamt.
Bunicii mei "maternali":Marioara si Grigore Ciurea din Tibucani , judetul Neamt

Bunicul din Heci-Lespezi-Iasi...

Bunicul din Heci-Lespezi-Iasi...
Bunicul (Toma .M.Constantin I) din satul Heci , comuna Lespezi -cel care l-a "adoptat" pe tata si l-a crescut de mic

Eu in odaia buna a casei unde m-am nascut....

Eu in odaia buna a casei  unde m-am nascut....

In retragere...dupa 60 de ani!

"Cauta sa traiesti astfel , ca si cum ai avea de trait si mult si putin. (Bias)

ARMASOAIA-CASA UNDE STAU CITEVA ZILE PE SAPTAMINA...

ARMASOAIA-CASA UNDE STAU CITEVA ZILE PE SAPTAMINA...
Privire din lateral, dreapta.

ARMASOAIA-"MOSIA" UNDE IMI PETREC VIATA DE PENSIONAR MILITAR

ARMASOAIA-"MOSIA" UNDE IMI PETREC VIATA DE PENSIONAR MILITAR
Vedere din livada...

Aniversare la 60 de ani , pe 29 iunie 2009,tot la Armasoaia...

Aniversare la 60 de ani , pe 29 iunie 2009,tot la  Armasoaia...
M-au onorat cu prezenta: sora Dorina Enache cu fiica ei Doruta Cretu, fratele Dan Doboseriu cu sotia Ioana si fiica Claudia, finii Ioan si Maricica Doroftei, prietenii nostri familia Olaru Nicu si Gabi , vecinii nostri familia Deciu(doamna si domnisoara), fiul meu Mihai cu fiica lui Lavinia, fiica mea Raluca cu prietenul ei Iulian , sotia mea Doina...Au lipsit motivat fiicele mele Elena si Minodora cu sotii lor..

La Armasoaia, in piscina cu toata familia Doboseru...

La Armasoaia, in piscina cu toata familia Doboseru...

Toata familia, in vara anului 2010, la ARMASOAIA

Toata familia, in vara anului 2010, la ARMASOAIA

Toata familia , in august 2011, la Armasoaia...

Toata familia , in august 2011, la Armasoaia...

Armasoaia-august 2011

Armasoaia-august 2011